# Vorbeam dupa Craciun de petardele si pocnitorile care, in mod normal erau interzise, dar pe care, totusi, le-am putut auzi sau chiar observa. Si asa cum anticipam, a urmat si episodul al doilea, Revelionul, unde circul a fost si mai mare. Numai ca, de data asta, zalauanii au trecut de la petarde si pocnitori, la sticle de sampanie. Nu ai ce face, asa-i romanul inventiv, gaseste el o varianta sa se simta in largul lui. Noroc ca a fost oprita circulatia in centrul orasului, ca altminteri vedeam coloane intregi de masini cu cauciucuri sparte.

# Daca vrei sa-ti aduci aminte de vremea razboaielor, n-ai decat sa dai o raita pana in comuna miniera de prin apropiere, pe strada cu trandafiri. Vei vedea o strada complet distrusa, dar care, pentru edilul zonei si pentru consilierii locali pare a fi ok.. De fapt, ce sa ne miram, daca au ajuns sa amenajeze spatii pentru gunoaie in parcul de copii. Ba mai mult, langa acel spatiu pentru gunoaie, produsele lactate si legumele se vand ca painea calda.

# Si daca tot vorbeam de drumuri distruse, de ce nu am vorbi si de parcari distruse, mai ales ca p@aci prin Zalau ai sanse sa mai gasesti asa ceva. Suntem dispusi sa mai asteptam putin, fiindca abia acum am intrat in UE, insa tare ma tem ca nu se va schimba mare lucru si ca acele parcari le vom gasi si peste un an la fel de distruse. Pana una alta, mai bine s-ar apuca locatarii care-si parcheaza masinile in parcarile respective sa le asfalteze, fiindca dupa ajutorul altora mai au ce astepta mult si bine.

Leave a Comment