# Zilele trecute a avut loc oarisce concert p-aci prin zona, organizat de un radio transilvanean. Printre cantareti s-a aflat si pomohaciul din Bistrita, care, sarmanul, fara sa fi gresit cu nimic a fost scos de pe scena inainte sa-i expire timpul. Ai naibii-s si impresarii astia. Tot la acest concert s-a luat curentul pentru o buna bucata de vreme, timp in care, cei care au mai ramas la concert, au privit stelele de pe cer, cerand probabil Celui de Sus un gram de zapada de sarbatori.

# Mai nou tre sa fii atent si pe unde-ti duci masina la spalat, fiindca un coleg de-al zvonarasului s-a trezit, dupa ce a ajuns acasa ,fara unul dintre presurile din spate. Mai sa fie, mai nou nu poti avea incredere nici in angajatii anumitor benzinarii.

# Edilul comunei miniere de prin apropiere s-a gandit ca tocmai acum, in toiul iernii, sa le faca locuitorilor, cadou, alimentarea cu apa. Numai ca apa inca nu a ajuns la oameni in casa, insa strazile au fost complet distruse. Probabil, primarelului nu-i place circulatia intensa si s-o fi gandit ca in felul asta nu o sa mai circule lumea cu masina. Nu-i nimic, trecem la trasuri si vizitii, ca pe vremea bunicilor.

Leave a Comment