# Sarbatorile de iarna aduc cu ele, se pare, cozi infernale la toate ghiseele din Zalau. Nu exista nici macar o institutie unde sa nu gasesti, cat e ziua de lunga, cozi infernale, care nu par sa se mai rareasca. Oare cum fac fata casieritele amalgamului de chitante de la oameni, care vin ca pe banda rulanta, in afara ranjetelor aruncate clientilor pe post de ce doriti?. Propunem institutiilor care incaseaza taxe si impozite sa-si instaleze cate o banda rulanta, poate asa se vor descurca mai bine… si, de ce nu, mai repede si mai eficient.

#Nici la sectorul drumuri nu stam mai bine, parca se intoarce lumea cu josu in sus. Masini peste masini parcate aiurea, cat despre sofat – nu mai povestim. Probabil ca soferii vor sa compenseze zilele libere, cand, in loc de volan, manile or sa fie ocupate cu paharele cu beutura. Hac, inc-un rand.

# Ce ti-e si cu democratia asta a preturilor. In loc sa fie si la noi ca-n UE, e exact pe dos, ca doar noi suntem mai cu mot. De sarbatori, in loc sa scada preturile la toate cele… se intampla exact invers. Cine stie, poate, dupa aderarea asta mult dorita de unii, se vor trezi si romanii sa revina la normalitate. Adica, preturi mult mai mari, salarii un picut mai mari. Ca sa stie omu ce si cum.

Leave a Comment