# Se pare ca si o parte din doftorii nostri zalauani s-au imbolnavit…. de chiulangita cronica. In loc sa fie la datorie prin spital, s-au gandit (dar nu prea intens) ca ar fi bine sa mai iasa pe teren… dar avand cu totul alta misiune.. de a protesta pentru pastrarea in functie actualului dereptor. Asa ca, va sfatuim sa nu va imbolnaviti dragi zalauani, pentru ca pe la spitale bate vantu…

# Nu bine s-au finalizat faimoasele lucrari la conducta din fata Casei Armatei, ca au fost demarate altele. Conductele, bata-le vina; cica s-a mai spart una, langa Scala. Acum stam si ne intrebam.. sapaturile astea arheologice se vor termina pana la sfarsitul anului, ca de… nu se cade sa intram in UE cu gropi la tot pasul.

# Din anumite date statistice am aflat ce deja stiam cu totii: ca Salajul este judetul cu cei mai multi drojderi de palinci si vinulete. Ehh.. s-a ajuns aci, mai mult ca sigur, datorita traiului din ce in ce mai bun, pe care ni-l ofera cei de la putere. Asa.. omul incearca sa-si inece amarul cum poate. Hai noroc si la mai mare!

Leave a Comment