# Pe soseaua de centura cu nume maghiar, se circula, noaptea, de se scutura casele. Camionagii nu mai stiu chiar de nicio reducere de viteza. Drumul respectiv ar fi bun pentru o recolta rutierista. Dar, din pacate, nici agentii nu prea pot fi vazuti prin zona, decat doar atunci cand in curtea unui inspector se mai livreaza un transport de porumb sau fier vechi.

# Sindicalistii muncitorilor de la compania americana care construieste autostrada si-au tras-o, deja, de vreo 13 zile de concediu de sarbatori. Nu stiu inca americanii cum merg lucrurile pe la noi, dar ar fi cazul sa invete cateva sloganuri elementare de genul pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!.

# Controlul de pe la Politia Salaj chiar vizeaza indepartarea sefului. Daca tot asa merg lucrurile pe la noi, propunerea noastra e sa-l unga in functia suprema pe marele pedist si sa-l reactiveze in haine militare. Dar incotro se vor mai indrepta, apoi, tunetele sale despre coruptie?

# Pe microbuzele transportatoare in comun sunt cate doua taxatoare. Una e taxa, celalalta toare. Pe langa ele mai incap si cativa calatori. Dar asta numa daca cele doua taxatoare nu fac gura prea mare si inchid usile in fata oamenilor.

# Pe la un magazin dulce din Zalau, unde se serveste non-stop cica, schimbul marfa-bani se deruleaza printr-o camaruta unde abia incap trei persoane. Asta, doar in cazul in care nu faci parte din cei cunoscuti, care au drept de intrare printre rafturi. Ceilalti n-au decat sa astepte mult si bine, afara, pana trece peste ei vocea acra a vanzatoarelor.

Leave a Comment