# Pana mai saptamana trecuta, in fata la Casa Armatei s-a lucrat din greu la niste conducte, care erau musai schimbate. Haos in toata regula, elevii circulau pe strada, masinile pe trotuar, iar muncitorii mai multa vorba decat lucru. Amu, cu chiu cu vai, dupa vreo trei saptamani s-o gatat cu lucrarile, numai ca meseriasii au uitat sa asfalteze portiunea de drum pe care au spart-o. Insa, ce sa ne mai miram, fiindca si parcarile din fata unor blocuri arata ca dupa razboi. In felul asta, maine-poimaine intreg orasul va arata ca dupa razboi.

# A trecut exact o saptamana de cand vestiarul greului a fost spart. Insa, se pare ca nimeni nu vrea sa dea de urma faptasului. Amu, din doua una, ori hotul o fi aflat reteta de campion si o fi fugit cu ea, ori la mijloc exista anumite interese.

# Mai ce ti-i si cu sportul asta. Pana nu demult, Salajul triumfa cam la toate sporturile de echipa. Din pacate, acum au ramas doar amintirile. Singura echipa cu care ne mai putem mandri este cea de volei, insa in ultima vreme si aceasta a cam dezamagit. Noroc ca s-au inventat si sporturile individuale, ca altfel…

Leave a Comment