# Mare sarbatoare, mare, la Zalau. Ioi, ioi, c-au sarbatorit numa pesedistii. Liderus maximus pesedeus, venitus, sezutus si plecatus. Fara sa traga o geana sau sa viziteze piata agroalimentara, unde sunt obisnuniti sa faca cate o baie de multime, o data la patru ani, cei din Bucuresti, liderus si-a pus sacii in caruta si-a plecat la Cluj. Dar, dupa cum stau lucrurile prin politichia romaneasca, numa maine nu-i poimane, si-om avea anticipate. Asa ca liderus amintitus va trebui sa se tina de promisiune, sa vina la Zalau, pentru a infierbanta si pantecele babelor din Crasna, venite la judet cu zarzavaturi stafidite de atata saracie de dreapta.

# Contrar credintei unor politai necredinciosi, in Zalau se desfasoara – in afara prostitutiei, coruptiei, evaziunii de tot felul, consumului de droguri, furturilor de masini, traficului de persoane etc. – si curse de masini. Ilegale. Cursele, ca masinile-s, bag seama, legal inmatriculate. De cine? Dupa toate probabilitatile tot de politisti…

# Fericire pana la lacrimi in randul bugetarilor. Cica, anu asta, li se vor umple mult mai repede visteriile cu cel de-al treispelea salariu. Pai, la cata munca presteaza unii dintre oamenii astia, angajati cu acte in regula la stat, dupa ghisee, chiar ii o bataie de joc sa nu le dai si cel de-al paispelea si, de ce nu, al cinspelea sut in dos!

Leave a Comment