# La marea actiune de sambata, de prindere a vitezomanilor, Volkswagenul politiei rutiere a trebuit impins ca sa porneasca. Probleme de baterie. Oare radarul cu ce-o fi fost alimentat? Bine ca ne dam mari la actiuni comandate si la rezultate. Mai bine si-ar instala politistii rutieri radarele pe masinile proprii. Ca alea-s mai bine intretinute. Si mai puternice. Audi A4.

# Muresan a primit unda portocalie de la ministerul sanatos sa conduca spitalul de pe deal. Ne intrebam si noi, cand va pune pe rosu semaforul la toate mizeriile facute de medici?

# Pe M. Eminescu se asteapta iarna. Poate doar asa vor putea circula masinile mai lin. Pentru ca la gropile care exista acum, traseele montane sunt joaca de copii.

# La Jibou, strada Parcului, care duce spre Gradina Botanica, e mai frumoasa ca niciodata. Probabil ca arheologii au inceput de pe acolo sa-si faca descarcarile de sarcina.

# La cel mai greu aruncator din judet, maini harnice si necunoscute i-au spart si vestiarul . Ce-or fi cautat oare pe acolo? Reteta de campion?

# Peste tara intreaga s-a asternut un examen de rezidentiat. Dar Salajul, ca si cum nu ar fi existat pe harta medicilor. Oare de ce ne mai mira lucrul acesta?

# Procurorii salajeni is tot mai putini. Unii se mai si imbolnavesc, ca asa e filmul iarna. Iar salajenii se omoara tot mai des. Si vin sarbautorile, cand cutitul se implinta mai repede in tovarasul de beutura.

Leave a Comment