# Forfota mare in fata la Casa Armatei, unde de mai bine de trei saptamani se tot lucreaza la niste conducte. Se pare ca respectivele tevi sunt tare bine ascunse in pamant, de a trecut atata timp, iar lucrarile tot nefinalizate sunt. Dimineata e cel mai fain. Plin de masini ale caror soferi clansoneaza la disperare, elevi care circula pe strada, neavand loc pe trotuar din cauza lucrarilor si muncitori care se gandesc ca a inceput o noua zi si nu stiu cum sa faca sa se traga tot mai mult de la lucru.

# Suntem la un pas de intrarea in Uniunea Europeana, iar in orasul asta de la poalele Mesesului mizeria e in floare. Rare sunt locurile unde, in jurul containerelor din fata blocurilor gasesti un strop de curatenie. Iar pe trotuare, mai nou, pe langa hartiile aruncate, gasesti si o droaie de sandvisuri. Pai ce sa mai zici, daca pana aici s-a ajuns, ca unii sa arunce mancarea, inseamna ca la Zalau se traieste pe picior mare. Pacat ca unii nu stiu sa faca deosebirea intre mizerie si curatenie sau invers.

# Observam mai nou ca oamenii strazii au ajuns sa cerseasca si la farmacii. Mai sa fie, acum prin ABC-uri, hai ca mai intelegi, dar chiar la farmacii?! Decat sa cerseasca la farmacii, unde nu prea au ce sa primeasca, mai bine ar face o raita pe trotuarele din oras, unde cu siguranta s-ar satura cu sandvisurile aruncate pe jos.

Leave a Comment