# Tat vorbeam in ultima vreme de parcarile blocurilor de pe strada bisericii ce poarta numele unei zi scurte, care arata intr-un hal fara de hal. Tat in acea zona se fac de saptamani bune niste lucrari, care dupa cum evolueaza, se vor sfarsi la anul si la multi ani. Respectivele lucrari fac ca pe strada mai sus amintita, soferii sa circule in ambele sensuri, cu toate ca in mod normal se circula intr-un singur sens , fiindca se lucreaza la drumuri si n-au incotro. S-apoi sa auzi tu la injuraturi, frane si la clansoane, de zici ca esti intr-o lume de nebuni. Mai urmeaza doar accidentele si tacamul va fi complet.

# Se zice ca pe la ceva institutie tehnica de invatamant, o profa care preda o disciplina despre calculatoare, o dat oarice lucrare la o clasa nou promovata in liceu. Ce o fi avut cu saracii copii, numai ea poate stii, ca din doi si trei nu i-o scos. La scurt timp s-o si facut sedinta cu parintii, la care, ce sa vezi, principalul subiect nu a fost altul decat acela de a schimba respectiva profesoara. Saracii elevi, nici nu o intrat bine in clasa a IX-a ca o si incasat la greu niste lebede si biciclete.

# Luna aceasta a fost perioada balurilor pentru bobocii din licee. Fiecare liceu si-a adus cate o formatie, sau cate un solist de muzica usoara, alaturi de care elevii sa se distreze cat mai bine. Numai ca, in loc de distractie, la unele baluri a iesit taman cu scandal. Enervati la culme pe solisti, pentru faptul ca faceau play-back, elevii au inceput sa arunce pe scena cu tot felul de obiecte. Api daca-i asa fartilor, ar trebui aproape la toate spectacolele sa aruncam cu cate ceva dupa cantareti, ca play-back-ul e in floare.

Leave a Comment