# Un filodeputat a pocnit, mai zilele trecute, portiera unei masini. Nu am inteles de ce era asa de speriat, ca nu era cazul, omul nefiind vinovat, ci alalalt sofer care oprise unde nu trebuia si a deschis usa, fara sa arunce o privire in spate. Dar, la cum se circula prin spatele Prefecturii, ca la Bombay, nu ne mai miram de nimic.

# Pe ulita care duce spre o scoala de arte din Zalau e jale combinata cu haos. Vin, pe de o parte, parintii care-si aduc odraslele la scoala, cu masinile, iar pe de alta parte, cei care locuiesc pe acolo, nu mai pot iesi in strada cu masinile. Momente de inviorare, cu injuraturi adresate la gramada. Ca intre soferi.

# Drumul intre Creaca si Romanasi e beton. Adica e de pamant. Pe ploaie, e de mocirla. O fi fost reabilitat si el, de curand.

# Doi consilieri judeteni s-au delegat, oficial, spre Palma de Mallorca. Pacat ca nu s-a perindat si prin Madeira. Sa ne fii adus si noua ceva dulce si tare!

# Politistii vor face specializari on-line, pe calculator. Totusi, ar fi fost bine ca, inainte de asta, sa faca specializari loco pentru manuirea calculatorului, care nu se butoneaza la fel ca pulanul.

# Un baci ardelean spune ca mai are de lucrat pe mentalitatea uniformelor comunitare. Nici nu stie cat adevar a rostit. Dar si aia e adevarat ca slujbasii isi iau drept model seful. Asa ca, daca vine vorba de slefuit mentalitatea, e nevoie de o gramada de smirghel.

Leave a Comment