# Tare mandre-s strazile astea din Zalau, dar si mai mandre-s trotuarele, care sunt curatate doar pe ici pe colo. Cam asa este si o portiune buna de trotuar de pe strada cu visinele, unde mai e putin si-ti trebuie barci si vasle, ca sa poti traversa zona respectiva. S-o amestecat frunzele putrede, cazute de pe copaci, cu mocirla care a ramas dupa ploile din ultima vreme, iar amu, mai e un pic si va arata ca dupa batalia de la Neaslov. Probabil ca cei care se ocupa de curatatul trotuarelor or fi dat cu banul, pentru a alege numai anumite zone.

# Daca pana amu vorbeam de primarul acelei comune miniere de prin apropiere ca sta numai cu mainile in san si nu-l prea intereseaza de nimic, ia ca amu am ajuns sa sciem oarice si de bine. Edilul trage din greu la constructia noua a salii de sport din incinta liceului, pe care a inceput-o in aceasta vara si se preconizeaza ca va fi gata cel tarziu in primavara.

# Aflam cu stupoare ca la unele ABC-uri de prin Zalaul asta, mezelurile stau in vitrina cu lunile, iar patronii isi vand bine-mersi marfa, fara a avea vreo retinere. Mai mult, se pare ca acele produse din carne sunt de multe ori spalate cu detergent, pentru ca fidelii cumparatori sa nu simta mirosul de carne stricata.

# Iata ca iarna e pe noi, iar acele parcari din fata blocurilor, de care s-a tot scris, tot uitate de lume au ramas. Pan la primavara o mai fi cumva, ca s-or acoperi cu zapada si nu se vor vedea in ce hal sunt, insa dupa ce se duce zapada vor rasari iar, ca ciupercile dupa ploaie.

Leave a Comment