# Na, ca ne tremura mainile pe tastatura de atata nerabdare sa aflam cum stam la capitolul integrare. Din cate am auzit prin santurile din targ, Raportul Comisiei Europene privind Romania o sa fie unu spre… favorabil. Asa ca, incet-incet, ne apropiem de 1 ianuarie 2007, cand vom intra in marea familie europeana. De intrat, se pare ca intram, insa baiu ii ca vom avea un statut de luzari cu acte in regula. Si apoi, dupa cum ne arata experienta vecinilor, bunilor si dragilor nostri prieteni unguri, iti vedea ca vom vrea sa iesim de unde am intrat, sa fugim de Europa ca dracu de tamaie.

# Mai auzita-ti voi de PSD, PRM, PD, UDMR, PC etc. in ultima vreme? Nici noi… Cum se face ca, nu peste mult timp, vom auzi, zilnic, de ei, politicienii, ce vor cersi din nou un vot pentru a freca menta ori in Parlament, ori in functiile de conducere din administratie, ori in deconcentrate… Concentra-s-ar bunu simt in ei!

# La Spitalu de pe deal se anunta schimbari de calibru. Noroc ca unii mai au curaju@ sa puna mana pe kalasnikov, sa faca curatenie prin zona, ca altfel ne mancau, in continuare, paduchii pe paturile de spital.

Leave a Comment