# Vineri, la tragerea jurnalistilor cu jandarmii, o reporterita a inceput sa faca nazbatii cu pistolul, nestiind, poate, ca avea in mana un pistol adevarat si incarcat. Dupa care, la toate gloantele pe care le-a slobozit inspre tinta, avea in spate vreo trei-patru jandarmi, care o tineau de maini, gat, cap si mijloc, ca nu cumva sa-i mai vina cheful, fetei, sa topaie.

# Gazul metan din zona fostei locuinte de vara al lui Ceausescu a fost intrerupt, sambata si duminica, dupa ce un sofer a intrat cu masina in teava de gaz. Speriat si el de ce a facut, si-a lasat masina in drum si a fugit. Ori, poate ca era vorba de altceva?!

# Unui tip ce statea cu mainile in buzunare, rezamand un stalp, i s-a pus o intrebare nevinovata de catre o reporterita care incerca sa faca un sondaj de opinie. La care tipul, foarte artagos, i-a cerut sa fie lasat in pace, pentru ca nu vezi ca am de lucru? Cu mainile in buzunare, noi doar la un singur lucru ne putem gandi.

# Pe strada M. Eminescu din Zalau exista cel putin o familie fericita: cea a pocaitilor. Care, dupa ce canta, o juma de zi, se imprastie, ciorchini, pe strada, umpland golurile dintre masinile parcate aiurea pe margine, astfel incat chiar nimeni si nimic sa nu mai poata trece. Of mai, cat putem fi de importanti!

Leave a Comment