Magazin Penny Market la Zalau

Magazin Penny Market la Zalau

Grupul Rewe a deschis ieri, la Zalau, in zona pasarelei din Dumbrava Nord, cel de-al 87 magazin din reteaua Penny Market, ca urmare a unei investitii de circa 1,5 milioane de euro. Magazinul din Zalau are o suprafata de circa 1.000 de metri patrati, din care 750 de metri patrati spatii de vanzare si 70 de locuri de parcare. Investitia grupului Rewe a fost ce circa 1,5 milioane de euro, prin ea asigurandu-se 15 locuri de munca, numar ce ar putea creste pana la 20, daca vanzarile merg asa cum prognozam. Magazinul este unul mic, de promixitate, in care ne propunem sa avem cele mai mici preturi de pe piata la produsele alimentare de baza, afirma Dan Crisan, director de vanzari al Rewe pentru zona Transilvania. Acesta a adaugat faptul ca grupul Rewe mai inten-tioneaza deschiderea a inca 12 magazine Penny Market pana la finele anului, ceea ce va creste la peste 20 numarul magazinelor inaugurate in 2009.

Suma investita in acest an in dezvoltarea retelei Penny Market este de peste 100 de milioane de euro. In 2010, Rewe intentioneaza deschiderea a 25 de magazine Penny Market, extindere cifrata la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Grupul Rewe este prezent in Romania prin lanturile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL si Penny Market. La ora actuala compania este reprezentata in peste 14 tari europene, cu o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro si un numar total de angajati de peste 187.000. In afara de comertul en-detail din domeniul alimentar, Rewe mai este activ si in domeniul turismului cat si cel al comertului cu articole de tipul Do-it-Yourself.

Leave a Comment