S-au luat la bataie dupa ce s-au imbibat cu alcool

S-au luat la bataie dupa ce  s-au imbibat  cu alcoolDupa ce au consumat alcool la discoteca din satul Chechis, doi tineri si-au varsat naduful pe un baiat de 24 de ani, luandu-l la bataie. In a doua zi de Craciun, in data de 26 decembrie, la 03:30, un echipaj de jandarmi, in timp ce se afla in patrulare in localitatea Chechis din judetul Salaj, a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan produs in discoteca din sat. Dupa cum ne-a relatat Cristian Bolfa, ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, G. Marcel, de 24 de ani, din localitatea Letca, a fost agresat fizic de C. Ionut, de 24 de ani si C. Sergiu, de 22 de ani, ambii din localitatea Surduc. Pe fondul consumului de alcool, acestia din urma, fara un motiv anume, au aplicat mai multe lovituri cu pumnii lui G. Marcel. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar, in urma verificarilor efectuate pentru stabilirea imprejurarilor in care s-au produs faptele, i-au sanctionat pe agresori cu amenda in valoare de 1.000 de lei, pentru provocare de scandal.

In perioada 24-28 decembrie, jandarmii salajeni au asigurat ordinea si linistea publica la manifestarile organizate in municipiul Zalau si au intensificat activitatile de patrulare auto in mediul rural, cu precadere in zonele unde au fost organizate activitati cu public numeros. Jandarmii au intervenit la sase solicitari pe telefonul de urgenta 112, pentru cazuri de tulburare a ordinii publice prin producerea de zgomote sau pentru aplanarea unor situatii conflictuale. Au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale in valoare de 3.300 de lei si nu au fost constatate fapte de natura infractionala.

One Thought to “S-au luat la bataie dupa ce s-au imbibat cu alcool”

  1. Iosca

    De bataia cu injunghieri din 25 aprilie 2022 nu spuneti nimic.au venit 2ambulante si 3 masini de jandarmi la club mambo chechis

Leave a Comment