Accident grav in Varsolt

Un tanar in varsta de 18 ani din Simleu Silvaniei a fost ranit grav, in urma unui accident de circulatie care s-a produs in data de 13 septembrie pe DN1H, intre localitatile Vrasolt si Hereclean.

Ionut Aurel T., de 18 ani, in timp ce conducea autoturismul marca Opel Vectra nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum cu denivelari, a pierdut controlul volanului, intrand in santul din partea stanga a sensului sau de mers, se specifica intr-un comunicat remis de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

In urma evenimentului rutier, pasagerul de pe bancheta din spate a autoturismului, Bogdan B., de 18 ani, a fost ranit grav.

Hot la 16 ani

Un minor in varsta de 16 ani, din satul Lupoaia, comuna Creaca, a fost prins de politistii posturilor de Politie din Jibou si Creaca, dupa ce, in urma cu cateva zile, a furat un cal de pe pasunea localitatii Creaca.

Potrivit informatiilor oferite de IPJ Salaj, minorul a incercat sa vanda calul furat unor cetateni din comuna Romanasi. Calul a fost restituit proprietarului, iar minorului i-au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de furt.

Leave a Comment