# Oare cine controlează prin hala noastră cea de toate zilele calitatea produselor vândute? Pentru că la unele dintre legume e jale mare! Nu știi ce mănânci, habar nu ai ce digeri, până nu te trezești cu vreo stare de balonare sau vreo blândă pe burtă. Roșiile (majoritatea) sunt fără gust, tratate cu toate nenorocirile din lume pentru a se coace peste noapte, pline de apă și cu o consitență de nici găinile nu se ating de ele. E un soi de loterie și piața asta, zi de zi nimerești peste fețe noi pe acolo, vânzători deghizați în producători, iar dacă pe unii dintre ei, cei din tagma neserioșilor, îi întrebi de unde sunt produsele și de ce totuși n-au nici urmă de gust, ți se spune că-s de pe pământ sălăjean și că cel care și-a pierdut gustul ești chiar tu! Cât despre o analiză făcută în mod profesionist, cu subiect și predicat “chimic”, la produs, nu are sens să mai povestim.
# Cică stăm bine la statistica Covid-19. N-avem cazuri multe, numai 121, deci se poate! Pare-se că oamenii locului au respectat cu strictețe măsurile de prevenire.Așa că locuitorii din alte județe, stresați de riscul de îmbolnăvire, pot veni liniștiți aici. Baiu-i că la cum prosperă economia județului, cei care vin riscă să moară de foame, nicidecum de coronavirus.
Chimicalele din legume ar trebui controlate de laboratoare gen DSV sau DSP