Meniul zilei 6.11.2018

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole cu afumătură
  • Supă de conopidă
  • Ciorbă rădăuțeană

Felul principal:

  • Cordon  bleo din piept de pui cu cartofi natur
  • Spanac cu ochiuri și cabanos
  • Salată Club
  • Varză roșie călită cu costiță de porc

TELEFON: 0260 612261

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei 

Ciorbă:

  • Ciorbă de cartofi cu afumătură
  • Supă de chimen cu crutoane

Felul principal:

  • Pulpă de pui la cuptor cu cartofi prăjiți
  • Tocăniță de vițel cu găluște de casă
  • Salată grecească
Telefon:  0755 156 246

Sempre Pasta Zalău

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă țărănească cu carne de porc

Felul principal:

  • Iahnie de fasole cu cârnăciori și salată de varză
  • Paste cu ragu
  • Paste cu ciuperci în sos alb

Desert de casă

PENTRU COMENZI: 0753877568 (Gheorghe Doja nr. 93/2A)

 

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de burtă
  • Fasole boabe cu afumătură

Felul principal:

  • Ardei umpluți
  • Lasagna

Desert

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Restaurant Severus

Meniu 16 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de varză cu afumătură

Felul principal:

  • Șnițel de porc cu cartofi natur
  • Salată

Desert

Apă

* Salată Nisa – 10 lei (cartofi/ghimbir/fasole verde/ou/roșii/ceapă/ulei de măsline/capere/măsline/ton)

TELEFON: 0260 617 228

 

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment