Sălăjeanul Adrian Szucs a reuşit să-i impresioneze pe cei trei juraţi ai competiţiei „Chefi la cuţite”, după ce a pregătit un preparat inedit, după o reţetă proprie.
„Crocodil a la Sălaj”, o combinaţie de carne de crocodil, sos de alge, porumb la grill, ardei iute şi baby ţipari livraţi tocmai din Spania, a încântat papilele gustative ale chef-ilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, care au avut dificultăţi în a identifica ingredientele preparatului. „Este un preparat inedit”, a spus chef Cătălin, cel care a ghicit, într-un final, carnea de crocodil din farfurie. „Un prepart foarte, foarte interesant”, a precizat, la rândul său, chef Sorin, în timp ce chef Florin a subliniat că foarte rar s-a întâmplat ca toţi cei trei juraţi să acorde un cuţit pentru o inovaţie gastronomică.
Curajul şi inovaţia dovedite de Adrian i-au adus cele trei cuţite care îi asigură calificarea în etapa următoare a competiţiei televizate.
Felicitări! Un adevărat chef ✌✌✌✌
da de doamna măritată cu un bănățean de ce nu se pomenește că și ea o făcut ciurigauă
Ca sa-ntrebe prostii