INFO PÂRTII ŞUIOR

Iarna la ŞUIOR nu s-a lăsat foarte mult aşteptată în acest an aşa că de azi 7 decembrie deschidem sezonul de schi 2016-2017. Pârtiile sunt un mix de zăpadă naturală şi artificială, cea mai bună combinaţie pentru un schi perfect. Stratul de zăpadă în prezent este unul consistent şi pentru că vremea permite facem zilnic zăpada astfel încât iubitorii sporturilor de iarnă să se poată bucura de un sezon cât mai lung.
Stratul de zăpadă măsoară în prezent între 40 – 50 cm bătătorit. La pârtii se lucrează zilnic pentru un schi în condiţii optime.
Pachetele pentru schi au fost gândite pentru a acoperi cât mai mult din nevoile schiorilor, aşa că avem pachete în diverse combinaţii: cu masă sau fără masă, skipass de 24 de ore sau de zi, cazare la preţuri deosebit de avantajoase, atât de luni până vineri, cât şi pentru sâmbătă şi duminică. Toate informaţiile despre pachete le găsiţi pe www.suior.ro/oferte.
Programul de funcţionare al pârtiilor este zilnic între orele 10:00 – 21:00, cu nocturnă de la ora 17:00, în timp ce restaurantele sunt deschise între orele 07:30-22:45.
Urmărind camerele web de pe site-ul nostru www.suior.ro puteţi vedea în timp real ce se întâmplă pe pârtie „minut cu minut”. Pe site şi pe contul nostru de facebook vă ţinem la curent cu toate informaţiile despre noutăţile de la Şuior
Vă aşteptăm la Şuior pentru distracţie maximă!

Leave a Comment