Alarmă la HC Zalău: Extrema Andrada Trif ratează duelurile cu cele mai bune echipe din România

Victoria obţinută de HC Zalău sâmbătă, pe terenul echipei CSM Unirea Slobozia, s-a lăsat cu urmări. Două dintre jucătoarele titulare ale echipei conduse de Gheorghe Tadici au suferit accidentări în timpul partidei, iar una dintre ele nu va putea evolua în următoarele două jocuri, când formaţia de la poalele Meseşului va întâlni cele mai bune formaţii din Liga Naţională. Tavanul sălii de sport în care s-a disputat meciul nu a fost bine izolat, iar din cauza ploii căzute atât înaintea meciului, cât şi în timpul partidei s-au format belţi de apă pe suprafaţa de joc, care le-au dat bătăi de cap jucătoarelor atât în faza de atac, cât şi în apărare. Cea mai „şifonată” a ieşit de pe teren extrema Zalăului, Andrada Trif, care va absenta în următoarele două partide pe care HC Zalău le va susţine împotriva campioanei CSM Bucureşti şi a vicecampioanei HCM Baia Mare.
„Jocul s-a întrerupt de multe ori pentru a putea fi ştearsă suprafaţa de joc. Apa a băltit în multe locuri, iar gazdele şi-au făcut o strategie şi din acest punct de vedere, fiindcă în momentul în care declanşau atacul, pe semicercul lor se ştergea apa imediat, iar noi am avut probleme la repliere. Cea mai mare pierdere pentru noi este Andrada Trif, care a făcut o ruptură musculară pe o astfel de alunecare, şi Bloj, la care a recidivat accidentarea. Sperăm ca Bloj să-şi revină până la ora jocului cu CSM Bucureşti, fiindcă este o piesă importantă în angrenajul echipei, mai ales în acţiunea de declanşare a fazei a doua, unde are şi o bună finalizare. Este foarte puţin probabil ca Trif să joace în următoarele două partide. Vom încerca să o refacem până la jocul cu Măgura Cisnădie, când vrem să câştigăm cele trei puncte. Practic, în următoarele două jocuri, cel mai mult îmi doresc să nu avem parte de accidentări”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Partida dintre CSM Slobozia şi HC Zalău s-a încheiat cu victoria formaţiei zălăuane, scor 26 – 24, după ce tot echipa lui Tadici conducea şi la pauză cu scorul de 15 – 14. Vineri, în cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale, HC Zalău va primi vizita campioanei CSM Bucureşti, partida fiind programată la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

Leave a Comment