Bani de la Consiliul Judeţean Sălaj pentru Luceafărul Bălan

Consiliul Judeţean Sălaj, principalul finanţator al echipei de handbal HC Zalău, va susţine începând din acest an şi echipa de fotbal Luceafărul Bălan. Clubul din Bălan a solicitat la scurt timp după promovarea în Liga a III-a sprijin financiar din partea instituţiei conduse de Tiberiu Marc, iar consilierii judeţeni au votat vineri proiectul prin care Luceafărul Bălan va primi suma de 50.000 de lei. Din suma respectivă, Consiliul Judeţean Sălaj poate suporta doar cheltuieli de transport, cazare, cheltuieli de masă sau pentru echipament sportiv.
Instituţia condusă de Tiberiu Marc a alocat în sezonul trecut suma de 50.000 de lei şi clubului FC Zalău, iar conducerea formaţiei zălăuane a depus şi în această vară un proiect prin care solicită spirjin financiar din partea Consiliului Judeţean Sălaj.
„Nu pot decât să le mulţumesc consilierilor judeţeni, dar mai ales domnului preşedinte Tiberiu Marc pentru sprijinul acordat. Bugetul nostru este redus, astfel că orice sprijin financiar este binevenit pentru noi. Cu suma primită de la Consiliul Judeţean putem acoperi o parte din cheltuieli”, a declarat antrenorul Bălanului, Marius Paşca.
În sezonul trecut, Consiliul Judeţean Sălaj a aprobat alocarea sumei de 50.000 de lei şi echipei de volei CS Phoenix Şimleu Silvaniei, dar suma respectivă nu a mai ajuns la clubul de sub Măgura din moment ce formaţia şimleuană s-a retras din campionat.

One Thought to “Bani de la Consiliul Judeţean Sălaj pentru Luceafărul Bălan”

  1. MIRELA

    Gata sa iei bani!
    Ai obosit sa cauti mereu prin tot
    felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te
    opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun
    sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani,
    potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu
    mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat.
    Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de
    email: mirrella46@yahoo.com

Leave a Comment