Zvonotecă

# Într-un oraș în care containerele de gunoi sunt tot mai dese, s-a descoperit că aruncatul hârtiilor și a pungilor pe jos a devenit noul sport local. Oamenii se antrenează intens, exersând tehnici avansate de aruncat chiștoace de țigară în jurul coșurilor de gunoi ca și cum ar juca baschet. # Cred ca și pisicile au luat-o razna de ceva vreme. Par să țină concerte nocturne, dezbătând subiecte precum politica globală a șoriceilor și strategii de cucerire a cutiilor de carton. Oricum, pisicile astea care tot dau târcoale prin cartiere…

Mai mult...

Revin furtunile

Potrivit meteorologilor, în Sălaj sunt posibile azi și mâine averse însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni. Se pot acumula cantități importante de apă la nivel local. Local, se pot semnala averse și în această după-masă cu precădere în munții Plopiș, sudul munților Meseș, dar și în alte zone din județ.

Mai mult...

Se întrerupe apa pe unele străzi din Zalău

Din pricina unor lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă, care necesită o intervenție imediată, se întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Zalău azi, 24 iulie, pe străzile următoare: Cetinei, Primăverii, Magnoliei, Aleea Dealului, Aleea Soarelui, Gheorghe Doja, Corneliu Coposu, Pârâului, Cascadei, Tipografilor, Lacului, Episcopiei, Vânătorilor, Freziilor, Mihai Eminescu, Pescarilor, Morii, Constantin Dobrogeanu Gherea, Cartier Stadion, Cartier Brădet, Cartier Meseș. Ora estimată pentru reluarea serviciului este 14.

Mai mult...