Denisa Matei va conduce pentru o zi Ministerul Tineretului şi Sportului

Denisa Ligia Matei, elevă a Colegiului Naţional „Silvania” Zalău în va înlocui în funcţie pentru o zi pe ministrul Tineretului şi Sportului. Consiliul Naţional al Elevilor, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Apărării Naţionale şi Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de afaceri şi Turism derulează marţi, 16 septembrie, proiectul „Ministru pentru o zi”.
Scopul proiectului constă, pe de o parte, în conştientizarea responsabilităţilor unui lider cu atribuţii la nivel naţional, cât şi înlăturarea barierelor de comunicare dintre elevi şi mediul decizional. Odată cu acest proiect, Consiliul Elevilor îşi consolidează poziţia de for consultativ în cadrul sistemului educaţional. La proiectul „Ministru pentru o zi” au putut lua parte elevi din întreaga ţară, care şi-au dorit să contribuie la îmbunătăţirea politicilor educaţionale şi de tineret. În urma depunerii aplicaţiilor pe platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor Wedu.ro şi jurizării de către o comisie mixtă formată din doi reprezentanţi CNE, doi reprezentanţi ai ministerelor şi un consultant extern, Denisa se numără printre cei patru miniştri pentru o zi. Sălăjeanca va ocupa postul al Ministerului Tineretului şi Sportului.
Pentru a putea participa la acest proiect, a fost necesar ca viitorii miniştri să-şi prezinte două competenţe care îi recomandă, dar şi contextul în care le-au pus în practică. De asemenea, acestea trebuiau să fie însoţite de motivul pentru care îşi doresc să fie în postura unui ministru pentru o zi, precum şi de o ministrategie pentru dezvoltarea ministerului vizat şi a domeniului său de activitate din perspectiva unui ministru.

One Thought to “Denisa Matei va conduce pentru o zi Ministerul Tineretului şi Sportului”

  1. Anonim

    Articol cu poza de pe facebuci, bine ca nu ati luat poza in care era in bikini!

Leave a Comment