Compania românească de deratizare şi dezinsecţie CORAL IMPEX pe “Culmea Succesului” premiată şi dincolo de Atlantic

La începutul lunii august a acestui an, România a fost reprezentată încă o dată cu onoare pe plan internaţional de către Coral Impex, compania românească de deratizare şi dezinsecţie cu palmaresul cel mai bogat în premii şi distincţii pe plan internaţional.

CORAL IMPEX a fost selectată şi în acest an de către World Confederation of Businesses – Confederaţia Mondială a Afacerilor (WORLDCOB), pentru a primi cel mai important premiu al mediului de afaceri din lume: Trofeul „THE BIZZ 2014″. Trofeul „Peak of Success” („Culmea Succesului”) i-a a fost decernat companiei româneşti în perioada 1-2 august 2014, în cadrul aniversar, 10 ani de activitate a WORLDCOB, la ceremonia de gală desfăşurată în Honolulu, Hawaii. Pe lângă acest prestigios trofeu, companiei i-a mai fost decernat şi Certificatul World Business Leader. Experienţa dovedită şi creşterea constantă a companiei sunt motivele pentru care WORLDCOB şi-a exprimat dorinţa de a onora şi premia SC „CORAL” IMPEX SRL şi echipa sa, cu cea mai importantă recunoaştere de afaceri din lume.

Managerului companiei, Dl. Alexandru BADEA, în semn de recunoaştere a excelentei reputaţii în business şi management, i-a fost decernat Certificatul „World Leader Businessperson”, Titlul Onorific „Excellence in Business Management” şi Titlul Onorific „Excellence in Business Leadership”, ultimul titlu menţionat a mai fost acordat la încă doi membri executivi ai companiei, directorilor de zonă: Alina BADEA şi Corina ION.

Mai mult decât atât, dacă anul trecut, în Dubai, Coral Impex a fost inclusă între membrii WORLDCOB, în acest an compania a fost invitată să devină un “Membru de Elită” al acestei prestigioase Confederaţii.

CORAL IMPEX este una dintre cele mai importante companii prestatoare de servicii DDD din Europa. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensată cu peste 50 de premii şi distincţii naţionale şi internaţionale.

(P)
coral 1 color

7 Thoughts to “Compania românească de deratizare şi dezinsecţie CORAL IMPEX pe “Culmea Succesului” premiată şi dincolo de Atlantic”

  1. Anonim

    Nu stiu cat de buni ca in Zalau ne manca tantari de draci avem! In plus is si spagari, confirma Capilnasiu!

  2. curat murdar

    Le-au spus alora ca-ti bani fac ,cu 0 investitie

  3. Penibil...

    Mai pacalicilor…Chiar credeti ca nu stim cum se obtin astfel de premii?
    Vasazica, se primeste o scrisoare „aurita” prin care esti anuntat ca ai castigat un premiu „extraordinar”.
    Problema e ca daca vrei sa intri in posesia lui trebuie sa achiti cateva mii de dolari (care acopera cheltuielilor smecherilor de au gandit o astfel de afacere „de zgandarire a orgoliului naivilor”, plus un profit frumusel…).
    Altfel spus e un premiu luat pe bani si nu pe performantele firmei….
    Astfel de scrisori se transmit anual catre mii de firme luate, cel mai probabil, la plesneala, din
    cataloage de firme (gen Pagini Aurii)…
    Business-ul asta se inscrie pe linia altor asa-zise premii si certificate „trendy” pe bani multi, de tipul „forma fara fond”: ISO 9001 si alte ISO-uri, MBA-auri, certificate BIO sau ECO…toate gandite sa exploateze egourile unora (domnia se plateste)…
    Asa ca, mai premiatilor, va puteti spala pe cap cu premiul luat…
    Mai bine luati la rand cartierele Zalaului, ca si-au revenit tantarii…

  4. Linistiti-va...

    In subsolul articolului apare „P”, adica e articol platit, pentru publicitate…

  5. anonim 2

    Din pacate cea ce a scris „Penibil” este foarte adevarat; fimele nu sunt luate la intamplare, ci tu care o reprezinti trimiti datele ei, platesti dolarii aferenti si gata diploma. Sunt o multime de astefel de sisteme cu nume pompoase care ofera acest tip de diplome contra cost.Nu conteaza nici un fel de perfomanta.

  6. Alin

    Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email:alyn_robert12@yahoo.com 

  7. Daniel

    Firma asta va avea acelasi destin ca si SIVECO, se va descoperi ca toate contractele le-a castigat pe spaga, atunci mai vorbim despre competivitate.

Leave a Comment