S-a schimbat modificarea! Jandarmii sălăjeni, sub comanda unui argeşean

 

De aproximativ o săptămână, jandarmii sălăjeni se află sub comanda unui argeşean. Este vorba de locotenent colonel Petruţ Daniel Ruşanu, doctor în ştiinţe militare şi informaţii, care a activat până în prezent în cadrul Direcţiei de Pază şi Protecţie Instituţională al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Sălaj, Olimpia Chende, acesta a fost numit definitiv la comanda unităţii sălăjene. În vârstă de 44 de ani, acesta a mai ocupat în perioada 2006-2010 şi funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu.
Schimbarea a survenit la nici două săptămâni după ce comanda IJJ Sălaj a fost preluată de colonelul Vasile Ilca, şef Serviciu Organizare Coordonare Misiuni din cadrul IJJ Cluj. Potrivit sursei citate, acesta urma să conducă Jandarmeria sălăjeană pentru o perioadă de maxim şase luni, interval în care să fie organizat concurs pentru ocuparea funcţiei. Reamintim că fostul inspector şef, colonelul Vasile Bocea a fost transferat la Satu Mare, unde a fost împuternicit la conducerea Inspectoratului.

One Thought to “S-a schimbat modificarea! Jandarmii sălăjeni, sub comanda unui argeşean”

  1. Anonim

    Nu stiu cand noi ardelenii ne vom putea impune.Cunosc ca si pe vremea lui Ceausescu, toti sefii din armata , militie , securitate erau sudisti, in special olteni.Ardelenii nu erau de incredere.Se pare ca se repeta?

Leave a Comment