Muzică populară, produse tradiționale și carusele în centrul Zalăului

Zălăuanii nu au nimic de pierdut dacă Zilele Cetății nu se vor organiza anul acesta. Cei care doresc bâlci au deja posibilitatea să se distreze în carusele, să achiziționeze produse tradiționale sau să asculte muzică populară. Timp de patru zile, până în 4 mai, la Zalău este Târgul ”Produs de Cluj”. Bulevardul Mihai Viteazul este închis de la Perla până la Ceas. Prima zi a evenimentului a strâns sute, poate chiar mii, de curioși care nu și-au făcut planuri de 1 Mai și au ales să rămână în oraș. Mulți au privit, puțini au cumpărat. Deși la Zalău sunt standuri cu diverse produse, de la steaguri tricolore și obiecte din ceramică până la curele din piele și produse alimentare, cumpărători nu au prea fost. În schimb, cele două terase cu mici și bere erau pline ochi, la fel și caruselele pentru copii. Nu în ultimul rând, concertul de muzică populară a reprezentat principala atracție a Târgului ”Produs de Cluj”. Față de Zilele Cetății, de la Târg lipsesc chinezăriile, jocurile de noroc sau figurinele gonflabile.

10 Thoughts to “Muzică populară, produse tradiționale și carusele în centrul Zalăului”

  1. Zalauani

    Sa deie Cel de Sus sa aibă parte si primaru cu tat cu liberalii lui din Cluj de atâta liniște câta am avut noi astăzi. Ase sa ii ajute Cel de Sus ! Ca o urlat pruncu toată ziua. Zilele Zalaului ???? Sa ne mai lase ! RUSINEEEEEEEE

  2. Anonim

    ce treaba avem noi cu cluju?
    ce naiba ,,micii manelele si berea s.or inventat la cluj?
    no daca da, sa si le duca acasa nu sa ne streseze pe noi,msi sa.l ia cu ei si pe Capalnasu!

  3. claudiu

    Nu prea inteleg pe persoanele care se plang de galagie. Cand au achizionat apartamentele nu se cunostea ca este artera importanta din oras? Pe vremea lui Ceasca tot in zona se organizau chestii. asa este in orice oras din lume, este o zona in care sunt organizate evenimente si de obicei sunt printre cele mai scumpe chirii din oras. Doar la noi auzi cate un plangacios ca nu poate dormi noaptea, in loc sa fie bucuros ca se mai intampla si in viata lui ceva interesant inafara de „ProTv si Antena 1”

    1. Anonim

      Tu cu siguranta nu locuiesti in zona

    2. Andreas

      Nu stiu ce varsta ai, cate iti amintesti de pe vremea lui „Ceasca”, insa pe atunci doar defilari de 1 Mai si 23 August se petreceau pe bulevard. Eventual si ceva manifestatii de 1 Iunie. Toatea astea se faceau ziua si durau maximum 3-4 ore. In nici un caz 3-4 zile si nopti. Nici muzica la mii de wati nu se dadea si nici „arome” de mici combinate cu pisat si voma, asa ca … mai usor cu pianu’ pe scari, ca-i sar clapele !

  4. ion

    ati reusit sa teorizati tot bulevardul de aceasta data…..o acustica incredibila…. Multumim Radule…. la anul sa cante cineva la usa ta 4 zile si patru nopti sa vad ce zici …

  5. xxx

    RUSINE PRIMARE!!!!

  6. eu

    Problema nu sunt nici Zilele Zalului si nici alte zile. E foarte bine daca lumea doreste asa ceva. Problema este ca cei de la primarie nu inteleg (sau nu ii duce capul sa inteleaga) ca asemenea actiuni trebuiesc organizate intr-o alta locatie, unde nu blochezi orasul 4 zile si nu provoci disconfort atator familii. Locatia baieti trebuie schimbata! In rest, daca asta isi doreste poporul – paine si circ (mici, bere si circ) – asta trebuie sa li se dea… Dar nu in centru orasului. 4 zile si 4 nopti….

  7. viorel

    Domn primare astea fost-au zilele Clujului.Mai lasa

  8. mircea

    pentru Claudiu care a comentat.Bravo.Sint pe partea ta.Cei care vor linisti, sa le poata dormi copii ::)) vanda la oras apartamentele din centru si valea cu ei…la tara.

Leave a Comment