Atletul Kecskes Levente vrea să aducă CSM-ului prima medalie din acest an

Sportivul pregătit de Gheorghe Guşet a reprezentat pentru prima dată CSM Zalău la ediţia de anul trecut a Naţionalelor organizate în aer liber, obţinând medalia de bronz

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism în sală, rezervat tineretului şi seniorilor, este programată la finalul acestei săptămâni, la Bucureşti. Printre participanţi se numără şi sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Kecskes Levente, antrenat de fostul aruncător de greutate, Gheorghe Guşet. Transferat anul trecut de la Universitatea Cluj, Kecskes va reprezenta pentru a doua oară clubul de la poalele Meseşului, după ce la ediţia de anul trecut a Naţionalelor organizate în aer liber a fost medaliat cu bronz în proba de săritură cu prăjina. „Este un rezultat bun şi ne dorim să progresăm şi să obţinem un rezultat mai bun la Naţionalele organizate în sală”, avea să declare „greul” zălăuan după medalia de bronz obţinută de sportivul său în luna august a anului trecut.
Momentan, Kecskes Levente locuieşte în Budapesta, unde îşi desfăşoară cea mai mare parte a pregătirii. „Se pregăteşte în Ungaria, dar a fost şi la Zalău câteva zile în pregătire. Antrenamentele au decurs bine şi sperăm să obţinem o medalie la Campionatul Naţional”, a spus Gheorghe Guşet.
Cea mai bună săritură înregistrată de Kecskes Levente la Naţionalele din vara anului trecut a măsurat 4,70 metri, fiind devansat de Bogdan Popa (Rapid Bucureşti-Dinamo Bucureşti) şi Andrei Răzvan Deliu (CSM Deva).
Proba de săritură cu prăjina, la masculin, este programată duminică, de la ora 13:30.
Cu toate că avea trecut în programul competiţional şi Campionatul Naţional de la finalul acestei săptămâni, George Guşet, fiul fostului aruncător de greutate, va absenta la competiţia din weekend din cauza unor probleme de sănătate. „George este accidentat la piciorul drept şi nu va putea participa la ediţia din acest an a Naţionalelor organizate în sală. Medicul i-a sugerat să nu forţeze piciorul, pentru că riscă să facă o ruptură musculară, ceea ce ar complica foarte mult lucrurile. Deocamdată, continuăm pregătirile în aşa fel încât să nu afectăm piciorul şi sperăm să-şi revină cât mai curând şi cât mai bine, pentru a pregăti sezonul de vară”, a mai afirmat Guşet.
George Guşet nu a participat nici la Naţionalele organizate anul trecut, în aer liber, tot din cauza unor probleme de sănătate, dar a luat startul la cele desfăşurate în sală, în luna februarie a anului trecut, obţinând medalia de bronz.

 

One Thought to “Atletul Kecskes Levente vrea să aducă CSM-ului prima medalie din acest an”

  1. fost atlet

    nu este proba de aruncare cu prajina

Leave a Comment