Drept la replică

Constatăm cu dezamăgire că domnul Claudiu Bârsan, membru al PD-L şi consilier local în Consiliul Local Zalău, încearcă să politizeze până şi Festivalul Zilele Cetăţii, un eveniment care s-a bucurat de aprecierea majorităţii zălăuanilor.
Suntem conştienţi de faptul că evenimentele organizate în cadrul festivalului au creat disconfort unora dintre concitadini, dar, per ansamblu, putem spune că ediţia din acest an a fost organizată în bune condiţii şi a fost un real succes.
Numărul mare al zălăuanilor care au participat la evenimentele organizate în zona centrală a oraşului încă din seara de joi este un argument în acest sens. Programul festivalului a fost unul divers şi a atras un public numeros. Pe lângă concertele organizate la scena din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor, zălăuanii au participat şi la competiţiile sportive, la expoziţiile organizate de Biblioteca Judeţeană, precum şi la festivităţile dedicate cuplurilor care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie, la premierea elevilor şi a dascălilor cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale şi internaţionale, precum şi la decernarea titlului de Cetăţean de Onoare unor personalităţi a căror activitate a adus beneficii municipiului Zalău.
Agenda diversificată a festivalului a dus la programarea pe mai multe zile a evenimentelor, dar manifestările nu diferă substanţial faţă de evenimente similare organizate în alte oraşe din România sau din străinătate. De asemenea, trebuie precizat că datorită numărului mare de persoane care au participat la evenimente, s-a impus ca şi în acest an concertele şi spectacolele de Zilele Cetăţii să fie organizate în zona centrală a oraşului. În momentul de faţă, nu există spaţii potrivite care să se preteze la o manifestare de o asemenea amploare, care adună laolaltă zeci de mii de oameni. Primăria intenţionează (şi există un PUZ în acest sens) să amenajeze o zonă pentru astfel de evenimente în zona Dâmbul Morii, dar posibilităţile financiare ale bugetului local nu au permis, deocamdată, acoperirea costurilor pentru construirea căilor de acces şi instalarea utilităţilor în respectiva zonă.

Biroul de Presă al PMZ

5 Thoughts to “Drept la replică”

  1. Anonim

    Ghiurutan te-ai trezit???

  2. Anonim

    Bine spus, Barsan esti caraghios…

  3. argus

    o susanea de cel mai prost gust posibil,daca se continua in ritmul acesta peste cativa ani vom avea….Luna orasului

  4. transparentu

    pentru toti cei interesati primaria zalau a publicat un afis cu cheltuielile ocazionate de zilele zalaului suportate din bugetul local ca asa-i corect, pe pagina primariei, cat despre fisierul cu venituri acesta nu a putut fi publicat deoarece nu exista
    sau ba?

  5. ridicol

    PMZ dati drept la replica la ce ar trebui sa faceti si nu faceti, nu la ceia ce faceti prost….

Leave a Comment