Poliţia Locală arde la buzunare zălăuanii necivilizaţi

Nu mai puţin de 60 de persoane au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de peste 8.500 de lei de reprezentanţii Poliţiei Locale Zalău. Motivul? Au parcat autoturismele în locuri nepermise, au cerşit pe diferite străzi din municipiu, au tulburat liniştea şi ordinea publică şi, în plus, au răscolit gunoiul din pubele aflate pe stradă.
Potrivit unor informaţii furnizate de Lucian Trif, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Zalău, în perioada 13-27 iunie, poliţiştii din cadrul instituţiei au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, combaterea actelor de cerşetorie, identificarea persoanelor care parchează autovehicolele în alte locuri decât cele special amenajate, combaterea actelor de cerşetorie şi a comerţului stradal pentru depistarea şi identificarea societăţilor comerciale care nu respectă orarul de funcţionare afişat la intrarea în unitate. Pentru nerespectarea acestora, poliţiştii Poliţiei Locale au aplicat în total un număr de 195 de sancţiuni contravenţionale, din care 60 cu amendă şi 135 cu avertisment scris, în valoare totală de 8.595 de lei.
Cele mai multe persoane sancţionate au fost conducătorii auto care şi-au parcat autovehiculele pe spaţiile verzi şi trotuarele din municipiu dar şi cei care s-au oprit cu maşina în locuri nepermise, urmate de persoanele care au apelat la acte de cerşetorie, de cele care au circulat cu autobuzul fără bilet, de cele care au răscolit coşurile de gunoi de pe străzi dar şi de cele care au traversat strada prin locuri nepermise. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din municipiul Zalău, reprezentanţii Poliţiei Locale atrag atenţia că orice sesizare cu privire la încălcarea unor norme de convieţuire socială sau săvârşirea unor fapte contravenţionale se poate face telefonic, la dispeceratul unităţii, la numerele de telefon 0260-610178 sau 0734-77780, numerele apelabile 24 din 24 de ore.

2 Thoughts to “Poliţia Locală arde la buzunare zălăuanii necivilizaţi”

  1. Anonim

    Arde pa Dracu” ghem!

  2. voicu

    fix un fis,mizeria este totala in oras,cersetoriise inmultesc,asa zisii tineri fac debanda ,adica in fiecare cartier sint gasti de care la care nu poti sa le zici nimc fiindca ai incurcat-o,mizerie galagie comportament deplorabil asta zilnic si in fiecare seara pina noaptea tirziu politia comunitara are rezultate bune ,hai sictir si sa va duce-ti dracului

Leave a Comment