Directorul DJST Sălaj, implicat într-un accident rutier

Adrian Fărcaş, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de joi spre vineri. Întors de la Bucureşti, după ce a participat la o şedinţă de lucru a Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), Fărcaş a parcurs fără nicio problemă mai bine de 600 de kilometri, accidentul având loc în comuna Hida. „Circulam cu viteza normală, fiindcă era o curbă periculoasă, iar şoseaua era umedă, când m-am trezit, dintr-o dată, cu o maşină ce venea din sens invers, pe banda mea. Cred că a depăşit o maşină înainte de curbă şi nu a mai putut redresa volanul”, ne-a povestit directorul DJST Sălaj.

Deşi nu au existat victime atât maşina condusă de Fărcaş, cât şi celălalt autoturism implicat în accident, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, au fost destul de puternic avariate. „Norocul a fost că am frânat amândoi, altfel ar fi fost şi victime. Oricum, maşinile sunt destul de puternic avariate. Am ajuns destul de greu la Jibou, dar când am parcat maşina în curte tot motorul era stropit cu ulei. La service nu o mai pot duce decât tractată. Cel mai mult mă bucur că am scăpat teafăr, fiindcă maşina se va repara cumva”, a mai spus Fărcaş.
Având în vedere că la Postul de Poliţie din Hida nu se afla nimeni la ora producerii accidentului, Fărcaş a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112, de unde i s-a transmis că în maximum 24 de ore poate anunţa poliţia, având în vedere că nu au fost victime.
„Sper să rezolvăm problema pe cale amiabilă, pentru a nu fi nevoit să depun plângere la poliţie”, a mai spus Adrian Fărcaş, care ocupă funcţia de director al DJST Sălaj din luna decembrie a anului 2010, înlocuindu-l pe Ioan Onicaş.

Leave a Comment