Ştrandul din Zalău, o alternativă la caniculă

Zălăuanii indiferent de vârstă, care vor să se răcorească în sezonul estival, mai ales în perioada caniculară, sunt aşteptaţi începând de astăzi la ştrandul din municipiul Zalău.

După cum a explicat administratorul ştrandului, Petre Buboi, pentru modernizarea acestuia, a investit aproximativ 100.000 de euro. Bazinul mare, destinat până anul trecut persoanelor adulte, a fost împărţit în trei bazine. Unul pentru adulţi cu o adâncime de circa doi metri şi alte două destinate copiilor, cu o adâncime de aproximativ um metru jumătate, respectiv un metru.
Investiţiile pentru modernizarea ştrandului atrag după sine implicit şi tarife de intrare puţin mai mari comparativ cu anul trecut. Dacă în perioada sezonului estival 2012 preţul unui bilet de intrare pentru adulţi a fost de şapte lei, începând de astăzi preţul este dublu de 14 lei, pentru un adult. De asemenea, preţul unui bilet pentru copii este de zece lei, dublu faţă de anul trecut, iar pentru preşcolari intrarea este gratuită.

Cei care intenţionează să “viziteze” zilnic ştrandul, pentru bălăceală, pot alege şi varianta unui abonament, fie lunar fie pe întreaga perioadă estivală.
Ştrandul din Zalău este deschis zilnic, în intervalul orar 8-22 şi va funcţiona pe întreaga perioadă a verii.

2 Thoughts to “Ştrandul din Zalău, o alternativă la caniculă”

  1. bb

    Pai de 14 lei ma duc la stranduri cu renume!! un rahat de strand 14 lei?? ce pana mea!!

  2. adi

    bb . urcate in opelul tau de 2000 euro si du-te

Leave a Comment