13 Thoughts to “Radio Transilvania – Rotisorul Politic: deputat Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj”

  1. Anonim

    Cretinel Bode cel mai mare idiot din istoria Salajului, ii intrece pe securistul Marc, nomenclaturistul Nosa, miltianul Pop, liberalul de conjuctura Capilnasiu sau pe turbo-pocaitul Talos in topul prostiei.

    Caligula imperator,

    Si-a numit calul senator

    Ungureanu mai sinistru

    Si-a numit Bo(u)de ministru.

  2. nelu

    Bun comentariu!
    Eu am gasit pe net o alta poezioara satirica.

    Caligula imperator
    Si-a munit calul senator.
    Iar Basescu cel sinstru
    SI-a numit iapa ministru!

    E de domeniul trecutului, dar a fost …

  3. Anonim

    Asa judet ase,, politicieni,,Da macar Bode asta nu a fost nici securist,nici militian si vorbeste cat de cat articulat ,nu este un agramat ca si altii,,politicieni ,,cu trecut tulbure.Asta cu CALIGULA POATE AVEA MAI MULTE VARIANTE.CALIGULA IMPERATOR/si-a numit calul senator/dar Nastase mai sinistru/din macac(ponta-plagiat)face ministru…

  4. Anonim

    bode a terminat o facultate de kko, fiind complexat nu se mai satura de facut mastere (gen Colegiul National de Aparare, un fel de Stefan Gheorghiu pe stil nou), nasii lui de botez au fost sefii Securitatii pe judet, iar nasul sau politic a fost securistul Stanca. Iar ca expresii memorabile, de la el ne ramane : „destul de penibil”…

    1. Anonim

      Draga anonimule, (de la 2;05) as vrea sa fac o corectie. Dupa ce Stanca l-a sprijinit moral si financiar pe Bodicu… cind a ajuns deputat I-a multumit lui Stanca in felul lui characteristic… si l-a dat afara din partid, cum l-a dat afara si pe Stanciu, pe Mocanu si chiar si pe fostul lui director… Mr. Nicoara. Ce sa-i faci. Daca il ridici pe Bode in „slavi” se caca pe tine… de acolo de sus!

  5. Anonim

    una dintre marile sale realizari este ca a ajuns membru in Adunarea Nationala Besericeasca a BOR de unde il protejeaza pe festitul episcop Petroniu!

    1. Anonim

      Cine se aseamana… se aduna si apoi se sprijina (apara) reciproc.
      Oricum Bode ii un credicios adevarat, Nu minte, nu bea, nu preacurveste (asa crede si nevasta-sa)….
      Cinste lui. L-am votat… il meritam…

  6. Alex

    Nu-mi dau seama daca voi ‘anonimilor’ ati confundat acest site cu caietul tip in care ati trecut de la bastonase, la coada purcelului pentru ca voi nu stiti sa scrieti corect.Ultimul dintre voi nu cred ca a fost la scoala cand s-a predat litera „v” de la ‘festitul’ ,dar criticati un om care spre deosebire de altii,nu intoarce spatele celor care l-au ales,iar in legatura cu realizarile lui ar trebui sa va mai documentati ,atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere al dezvoltarii judetului Salaj.Invidie,ura sau disputele personale ar trebui sa le folositi intr-un mod constructiv,nu sa ‘scuipati’ fara sa ganditi.Acum va las sa ‘scuipati’ in continuare.O zi buna va doresc!

    1. Anonim

      Alex, nici de ai fi unul dintre finii lui Bode nu l-ai apara asa de amarnic. Cine il cunoaste stie ce vorbeste. Tu te vei convinge de caracterul lui Bode cind il vei cunoaste. A ajuns sa nici nu deschida gura… daca nu-i pica si lui ceva.
      A facut multe, dar numai pentru ai lui (a se vedea zona de bastina comuna Valcau) sau in schimbul unor comisioane si sponsorizari.

    2. Anonim

      ”festit” inseamna vopsit, dragule. Ignoranta e la tine, nu la noi care vorovim cum ne place desi o putem face in diverse limbi sau graiuri. Lucru care tie ti-e imposibil, uita-te unde pui virgula si o sa intelegi. De fapt, nu, n-o sa intelegi, asta e!

  7. Anonim

    Cainii latra, javrele barfesc!

  8. Anonim

    BODE NU FACUT ALCEVA DECAT SA DEA AFARA DIN ELECTRICA PE TOTI OAMENII DE VALOARE CARE AU MAI RAMAS ACOLO. L-A PROMOVAT PE UNUL TALPOS CARE A FOST COLEG LA SPIRU HARET CU EL. NISTE PARVENITI FARA SCOALA SI FARA CARACTER

Leave a Comment