Sacosele ecologice – o alternativa eco-friendly la pungile din plastic

Motivul pentru care am decis sa comercializam genti ecologice este simplu: noi existam pentru a oferi produse si informatii pentru o viata sanatoasa si pentru protejarea mediului inconjurator.

Incepand cu un pas simplu, acela de a promova produse si accesorii ecologice,  creem o „stare de spirit.” Cu cat mai multe persoane aleg un stil de viata natural si responsabil, cu atat mai mult acest lucru devine firesc si corect de facut. Alegerile noastre in afaceri sunt ghidate de convingerea ca toata lumea poate face un efort pentru a trai in armonie cu natura.

Gentile ecologice pe care le comercializam sunt fabricate din iuta, bumbac sau panza. Acestea sunt reciclabile si biodegradabile.


Aceasta
geanta din iuta si bumbac cu print floral si captuseala verde din panza poate fi perfecta pentru cumparaturi, pentru un picnic la iarba-verde sau chiar si pentru o iesire in oras. Daca esti adepta stilului flower power sau hippy, sau pur si simplu a motivelor florale, aceasta geanta este potrivita pentru tine.

1

 

Aveti spatiu indeajuns pentru lucrurile personale. Geanta ecologica are o lungime de 40 cm, o latime de 38 cm si un volum de 13 litri. Este rezistenta, biodegradabila, hidroscopica si poate fi spalata.

 Imprimeul floral este rezistent la spalat, soare si alti factori externi.

Aceasta geanta poate fi asortata cu succes unei tinute moderne. O pereche de pantofi decupati cu imprimeuri florale sau o pereche de sandale in culori vii, cu o pereche de pantaloni albi de vara si o bluza lejera s-ar potrivi perfect cu aceasta geanta. Puteti de asemenea sa o combinati cu o rochie cu print floral in culori deschise.

 

Din aceeasi categorie va mai recomandam si aceasta geanta ecologica cu model floral :

2
Adauga stil si feminitate look-ului tau cu o sacosa florala ! Aceasta geanta sic este potrivita pentru sezonul estival. Culorile  vesele si imprimeurile florale te duc cu gandul la sezonul de primavara / vara.

Anii ’70 revin in forta anul acesta. Se poarta stilul hippy si aceasta sacosa ecologica cu print floral poate fi un accesoriu de baza vara aceasta.

Poti folosi aceasta geanta cand mergi la mare, la iarba-verde, la cumparaturi, la plimbari prin oras.

Gentile cu imprimeuri florale sunt de efect si pot anima orice tinuta.

Pentru depozitarea cosmeticelor va propunem o geanta ecologica dintr-un amestec de iuta 80%, bumbac 10%, 10% material de panza.

3

Fermoarul  din partea superioara va permite transportarea in siguranta a cosmeticelor sau a altor accesorii. Aceasta geanta ecologica este atractiva si practica.

Sacosa din iuta si bumbac – Green is Sexy poate fi utilizata la cumparaturi, la un picnic in natura, cand iesiti la o plimbare in parc sau in oras. Promovati astfel industria ecologica si stilul de viata sanatos.

Sloganul „Green is sexy” reflecta micile schimbari pe care le poate face fiecare dintre noi si care pot avea un impact mare asupra sanatatii noastre si asupra mediului inconjurator. “Green is sexy” este noul slogan al stilului de viata natural.

Epoca moderna s-a indepartat din ce in ce mai mult de natura. In ultimii ani specialistii in nutritie si in cosmetica ne atrag atentia frecvent asupra riscurilor pe care le comporta industria chimica. Tot mai multi oameni devin constienti de importanta adoptarii unui stil de viata sanatos si asta se reflecta in alegerile lor : fructe si legume ecologice, cosmetice 100% naturale, mobila eco, accesorii ecologice…

 4

Sacosa Green is Sexy scoate la iveala „ecologistul” din tine !
Geanta cu manere din bambus este o geanta practica pe care o puteti folosi pentru a depozita diverse lucruri si accesorii care nu incap in poseta. Este fabricata din materiale naturale: amestec de iută 80%, bumbac 10%, 10% material de panza si maner din bambus.

5

Este o geanta incapatoare ce poate fi utilizata cand mergeti la cumparaturi, la munca, la plaja sau cand iesiti in oras. Poate fi asortata cu usurinta stilului vestimentar casual si elegant.O veti gasi utila in orice sezon.

Va mai recomandam si sacosa ecologica din iuta si Bumbac, o sacosa simpla, practica si rezistenta ce poate fi utilizata atunci cand mergeti la cumparaturi.
Sacosele ecologice sunt mai mult decat o alternativa eco-friendly la pungile din plastic. Acestea sunt feminine, chic si pot fi cadouri minunate pentru femeile de orice varsta.

 

Va asteptam sa ne vizitati pe:

Site-ul nostru:  www.shoporganic.ro

Pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/shopOrganic.ro

Blogul nostru: shoporganicro.blogspot.ro

Contul Twitter: twitter.com/shoporganicro

 (P)

Leave a Comment