Marius Muntean, antrenor Rapid Jibou: „A fost o diferenţă mare de valoare între noi şi echipa din Cugir”

Încrezător înaintea meciului de baraj disputat miercuri după-amiaza pe Stadionul „Iuli Bodola” din Oradea, între Rapid Jibou şiCSO cugir, încheiat cu scorul de 0 – 4, antrenorul Marius Muntean a recunoscut la final superioritatea echipei adverse. „A fost o diferenţă mare de valoare între noi şi echipa din Cugir. Adversarii au fost mult peste noi din toate punctele de vedere. Nu am anticipat acest lucru, chiar dacă multă lume ne-a atenţionat. Cugirul este o echipă bine organizată şi foarte bine pregătită. Scorul este probabil un pic cam dur, dar nu există niciun fel de supărare în ceea ce priveşte echipa calificată. Noi am avut câţiva jucători tineri, lipsiţi de experienţă, iar un asemenea meci implică şi un efort psihic, pe lângă cel fizic. Aţi văzut că Rişcău a cedat în minutul zece, deşi este un jucător care a jucat bine în campionat”, a afirmat tehnicianul jibouan.

Chiar dacă are 39 de ani, Muntean a ţinut să evolueze în meciul de miercuri şi chiar a reuşit o pasă perfectă pentru Moldovan, care a ratat, pe final de meci, singur cu portarul advers. „Mă bucur că am reuşit să-mi adauc în CV încă un joc de baraj şi sper ca la anul să reuşesc din nou acest lucru, însă nu cu un final la fel cum a fost cel de azi (miercuri, n.r.). Trebuie să recunoaştem că am avut neşansa de a întâlni o echipă foarte bună. Este o echipă care poate face faţă fără nicio problemă nivelului Ligii a III-a şi care mi-a lăsat o impresie foarte bună. Dacă am fi întâlnit campioana Clujului, pe care am învins-o în joul amical de săptămâna trecută, altfel ar fi stat datele problemei”, a mai spus Marius Muntean.
Antrenorul-jucător al echipei din Jibou a intrat în teren în minutul 83, înlocuindu-l pe Ciprian Roja.

One Thought to “Marius Muntean, antrenor Rapid Jibou: „A fost o diferenţă mare de valoare între noi şi echipa din Cugir””

  1. IRONIC

    se pare ca esti plin de tine si asta nu te lasa sa vezi cat de penibil esti in teren…vezi video cum ai calcat pe minge si ai cazut in nas…bag-o in C.V…..

Leave a Comment