Vacanţe la mare şi la munte pentru toate buzunarele

Tinerii cu vârsta de până în 35 de ani, care vor să petreacă câteva zile de relaxare la mare sau la munte, pot alege una din ofertele de vacanţă puse la dispoziţie prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJTS) Sălaj. Csillag Alpar, consilier în cadrul direcţiei a precizat că ofertele sunt valabile în perioada iunie – septembrie inclusiv, în anumite staţiuni de pe litoralul românesc dar şi la munte.

O zi la mare – 70 de lei

Cei care doresc să aleagă ca destinaţie turistică litoralul românesc pot opta pentru staţiunile 2 Mai, Vama Veche, Costineşti şi Neptun, unde, pentru o zi de cazare şi trei mese incluse, o persoană va scoate din buzunar sume cuprinse între 70 de lei şi maxim 120 de lei. Preţurile diferă în funcţie de condiţiile de cazare. Potrivit conslierul DJTS Sălaj, persoanele interesate de a petrece un concediu la mare vor putea opta de la minim două zile până la un sejur mai lung, de 14 zile de exemplu. „Cazarea se face în funcţie de preferinţele fiecăruia. Care cât doreşte, de la o zi, până la 18, 20 de zile sau şi mai mult”, a precizat consilierul DJTS Sălaj. De la începutul lunii iunie zilnic, la sediul direcţiei din municipiu vin zeci de persoane care vor să petreacă vacanţa la mare, plecările în tabere precizate având loc în fiecare săptămână.

O zi la munte – 60 de lei

Cei care nu vor să petreacă vacanţa de vară la mare pot alege, tot prin intermediul DJTS Sălaj, oferte la munte, în tabere organizate în judeţele Braşov, Prahova, Hunedoara, Alba, Bihor şi Cluj. Cei care optează pentru munte vor scoate din portmoneu, pentru o zi de cazare cu trei mese incluse, sume cuprinse între minim 60 de lei şi maxim 100 de lei, în funcţie de hotelul unde vor să se cazeze.

Leave a Comment