Zilele de plată a impozitului anticipat pe venit sunt numărate

Persoanele fizice organizate ca întreprinderi individuale sau familiale, persoane fizice autorizate, sau care realizează venituri din activităţi independente (comerciale, prestări servicii), profesii libere sau cedarea folosinţei bunurilor, trebuie să efectueze plăţi anticipate în contul impozitului pe venit aferent trimestrului II al anului 2013 până pe 25 iunie. De asemenea, contribuabilii care desfăşoară activităţi independente sau profesii libere vor plăti şi contribuţia de asigurări sociale (CAS) în cotă de 31,3 la sută şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate (CASS) în cotă de 5,5 la sută reprezentând plăţile anticipate aferente trimestrului II.
De menţionat faptul că toţi contribuabilii amintiţi vor plăti impozitul pe venit şi contribuţiile sociale până marţi, 25 iunie 2013, la trezoreria de care aparţine unitatea fiscală în raza căreia au domiciliul, se arată într-un comunicat al Fiscului. O. V.

One Thought to “Zilele de plată a impozitului anticipat pe venit sunt numărate”

  1. Anonim

    Cam ce mai vor anticipat? Sigur ar fi buna o greva fiscala, nu de alta da poate ai trezim „pe cei 600 si ceva” care toaca banii nostrii cu multa nesimtire. Pana nu ai trezim sigur doar de asa ceva vom avea parte.

Leave a Comment