Jandarmii sălăjeni, printre cei mai buni bucătari

Jandarmii sălăjeni se numără printre cei mai buni bucătări. Aceştia au obţinut trei premii, unul I şi două premii II, la cea de a patra ediţie a concursului internaţional de gătit în aer liber, „Master Cook”, care s-a desfăşurat în muncipiul Zalău, în perioada 14-16 iunie.

Competiţia propriu-zisă a a avut loc sâmbătă, 15 iunie, şi a fost găzduită de grădina Colegiul Naţional „Silvania”, începând cu ora 8,30.
Potrivit organizatorilor, s-au înscris în concurs 12 echipe: o echipă din Slovacia, trei din Ungaria, două din Maramureş, două din Alba şi patru din Sălaj, una a Poliţiei Zalău şi trei ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
Întrecerea culinară a avut trei probe: mâncăruri gătite în aer liber – ciorbe, supe, bogracs, mâncăruri gătite în aer liber -fripturi, tocăniţe şi prăjituri. Jandarmii sălăjeni au reuşit să-şi adjudece trei premii, unul I la proba de ciorbe, supe, un premiu III la cea de fripturi, tocăniţe, şi tot un premiu III la cea de a treia probă, cea de prăjituri. Echipajul Poliţiei Zalău şi-a adjudecat locul III la proba de tocăniţe.

Leave a Comment