Călin Puşcaş, noul director executiv al FC Zalău

Preşedintele Ioan Morar a stabilit luni noua conducere tehnică şi administrativă a clubului FC Zalău. Directorul sportiv Paul Georgescu, despre care se spunea că va avea soarta antrenorului principal, Marius Paşca, urmând să fie şi el „mazilit”, a rămas, în cele din urmă, în funcţie. „Nu s-a pus problema ca Georgescu să plece de la echipă”, ne-a declarat Ioan Morar, după ce cu o săptămână în urmă a spus că noul antrenor principal îşi alege colaboratorii.

Călin Puşcaş, despre care se spunea ca va fi înlocuitorul lui Georgescu va face parte din noua conducere administrativă, dar va avea funcţia de director executiv. Acesta a ajuns în conducerea FC Zalău la insistenţele noului antrenor, Vasile Jula, care a semnat cu clubul zălăuan un contract valabil pe o perioadă de un an.
Cristian Oros a rămas pe postul de antrenor secund al echipei de seniori, la fel cum s-a întâmplat şi în 2010, când Marius Paşca a părăsit pentru câteva luni formaţia zălăuană, iar locul său a fost luat de Călin Pop.
Chiar dacă a fost numită atât conducerea tehnnică, cât şi cea administrativă, obiectivul echipei pentru următorul sezon nu a fost încă stabilit, preşedintele Ioan Morar precizând că acesta va fi făcut public abia în zilele următoare, în cadrul unei conferinţe de presă.
Fost jucător la Armătura Zalău, club la care a şi început junioratul, fiind într-o generaţie cu Cristian Oros, Claudiu Cornaci şi Paul Barna. Cu echipa zălăuană a evoluat atât în Divizia C, cât şi în Divizia B, iar pentru o perioadă de câteva luni a jucat şi la Olimpia Satu Mare.
Ultima dată a evoluat în ligile inferioare din Italia, după care a devenit team-managerul unei şcoli de fotbal din Genova.

2 Thoughts to “Călin Puşcaş, noul director executiv al FC Zalău”

  1. Anonim

    bravo calin puscas ca ai devenit director executive la fc zalau,oameni din astea trebuie la fc zalau care se pricepe la fotbal felicitari si bafta multa

  2. free2hateme

    Bravo „oameni de astia care se pricepe” =)) si la scris

Leave a Comment