HC Zalău a transferat două foste campioane naţionale

Managerul Gheorghe Tadici continuă şi în acest an politica adoptată în sezoanele anterioare, de a promova jucătoare tinere şi a le forma pentru marea performanţă. Astfel, pe lângă junioarele pe care le va promova în această vară de la echipa de junioare I de la CSS Zalău, tehnicianul zălăuan a reuşit să obţină semnăturile altor două jucătoare tinere, de perspectivă, foste campioane naţionale la junioare.

Claudia Constantinescu şi Eliza Marina Cicic sunt născute în 1994 şi sunt componente ale echipei naţionale de tineret. Ambele au evoluat în ultimele două sezoane cu CSS Caracal în Divizia A.
Născută la Balş (judeţul Olt), Claudia Constantinescu a devenit în 2008 campioană naţională cu echipa de junioare III, iar în 2009 a fost medaliată cu bronz la Campionatul Naţional, fiind desemnată cel mai bun centru din România la categoria ei de vârstă. Un an mai târziu avea să devină vicecampioană naţională cu echipa de junioare II a CSS Caracal şi să fie numită cel ai bun inter stânga din România.
Născută în Corabia (judeţul Olt), Eliza Marina Cicic a devenit, la fel ca şi colega ei de club, pentru prima dată campioană naţională în 2008, cu junioarele III de la CSS Caracal. Medaliată cu bronz în 2009, Cicic avea să devină un an mai târziu chiar campioană naţională cu echipa de junioare II ale clubului din Caracal.
De cele două jucătoare a fost interesată şi conducerea clubului HC Dunărea Brăila, însă jucătoarele au ales, în cele din urmă, Zalăul.

Leave a Comment