FC Zalău, evoluţie modestă la cupa care-i poartă numele

Ediţia din acest an a Cupei „FC Zalău” a continuat la finalul săptămânii trecute, la patru categorii de vârstă: 1999, 2001, 2003 şi 2005, după ce în urmă cu o săptămână s-au jucat meciurile la categoria de vârstă 2004.

Din cele patru grupe ale clubului FC Zalău, doar una a reuşit să urce pe podium, echipa de copii născuţi în 1999, antrenată de Cristian Oros. FC Zalău a învins cu 2 – 1 Viitorul şi cu 3 – 1 Olimpia Satu Mare, pierzând însă cu scorul de 0 – 1 partida cu LPS Satu Mare, câştigătoarea grupei şi cu scorul de 0 – 7 meciul cu Sporting Baia Mare.
Categoria 2001 a fost câştigată de Gloria Bistriţa, în timp ce FC Zalău s-a clasat pe poziţia a patra. Juniorii antrenaţi de Alexandru Pop au pierdut cu scorul de 1 – 2 duelul cu Viitorul Zalău, dar au obţinut un rezultat notabil în următorul meci, învingând cu 2 – 0 Gloria Bistriţa. Duminică au urmat două înfrângeri pentru FC Zalău: 0 – 2 cu Olimpia Satu Mare şi 1 – 2 cu Dynamic Baia Mare.
Locul cinci a fost cea mai modestă performanţă pentru FC Zalău, înregistrată de grupa de copii născuţi în 2005. Copiii pregătiţi de Dan Lucaciu au învins cu scorul de 3 – 0 Mara Baia Mare, au remizat, 1 – 1 cu Il Calcio Satu Mare şi au pierdut partidele cu Olimpia Satu Mare (1 – 4) şi Kinder Carei (0 – 2). Categoria a fost câştigată de Mara Baia Mare.
Grupa de copii născuţi în 2003, antrenată de Gigi Gorga, s-a clasat pe locul patru, după Mara Baia Mare, Sporting Baia Mare şi Juniorul Satu Mare. FC Zalău a început turneul cu o remiză, 0 – 0 în faţa celor de la Juniorul Satu Mare, urmată de o victorie, 2 – 0 cu Primavera Satu Mare. Copiii pregătiţi de Gigi Gorga au pierdut ultimele două jocuri, 0 – 4 cu Mara Baia Mare şi 1 – 2 cu Sporting Baia Mare.
Toate participantele au primit câte o diplomă din partea clubului organizator, iar echipele clasate pe primele trei locuri au fost răsplătiţi şi cu câte o cupă.
S-au acordat şi premii individuale, patru copii de la FC Zalău primind câte o diplomă şi un trofeu. George Prodan a fost desemnat cel mai tehnic jucător la grupa 2005, iar Răzvan Jula a fost cel mai tânăr participant la turneu. Deak Rober, ce evoluază la grupa de copii născuţi în 2003, a fost numit cel mai bun portar, în timp ce Denis Chiş a devenit golgeterul competiţiei la categoria 1999.

Leave a Comment