CS Barcău Nuşfalău a ratat calificarea în turneul semifinal

Echipa pregătită de Adrian Damian şi Ciprian Grecu a pierdut cu scorul de 2 – 6 manşa retur din cadrul barajului de calificare în turneul semifinal, în faţa juniorilor de la FCM Baia Mare, după ce joi a remizat, 2 – 2, la Nuşfalău

Devenită pentru a treia oară campioană judeţeană la fotbal, echipa de juniori A1 de la CS Barcău Nuşfalău a ratat calificarea în turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional. După ce au terminat la egalitate, scor 2 – 2, joi după-amiază, pe teren propriu, juniorii pregătiţi de Adrian Damian şi Ciprian Grecu au pierdut cu scorul de 2 – 6 duminică, în deplasare, în faţa juniorilor de la FCM Baia Mare.
Băimărenii au început în forţă meciul, iar după zece minute de joc conduceau cu scorul de 2 – 0. Până la pauză, gazdele au mai înscris o dată, iar zarurile păreau a fi aruncate în ceea ce privea soarta calificării.
Barcăul a început mai bine partea secundă, dar a ratat patru ocazii clare de gol, din situaţie de „unu la unu”, trei prin Boska Arnold şi una prin Budai Istvan. Oaspeţii au reuşit, totuşi, să reducă din handicap, prin Bogdan Crişan, însă maramureşenii au dus rapid scorul la 5 – 1. Boska Arnold a reuşit să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, dar tot gazdele au stabilit rezultatul final ducând scorul la 6 – 2.
„Scorul spune că există o diferenţă mare între noi şi cei de la Baia Mare, dar realitatea este alta. Dacă am fi fructificat cele patru ocazii clare pe care le-am avut la scorul de 0 – 3, altul ar fi fost rezultatul final. A fost un joc deschis, mai ales că noi ne-am concentrat mai mult pe faza de atac, având în vedere că am fost conduşi repede cu scorul de 0 – 2. Adversarii noştri au marcat la fiecare fază de atac pe care au avut-o, în timp ce noi am ratat multe ocazii. S-a văzut faptul că adversarii noştri au efectuat cinci antrenamente săptămânal”, a declarat antrenorul Adrian Damian.
CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam – Budai Istvan, Lontea Cristian, Paul Domocoş, Boldizsar Attila, Alin Todoran, Radu Alin Mate, Ionuţ Terec, Boska Arnold, Daniel Gut, Ionuţ Hosu. Au mai evoluat: Emil Oltean, Raul Ghile, Bogdan Crişan, Gheorghe Lucaci. Antrenori: Adrian Damian şi Ciprian Grecu.

Leave a Comment