Fostă handbalistă a echipei HC Zalău, în arestul poliţiei

Zălăuanca Andreea Stanciu şi soţul ei, Gelu Stanciu au fost reţinuţi de poliţie în noaptea de marţi spre miercuri, sub acuzaţia că au furat bani în valoare de 5.000 de euro şi un ceas dintr-o maşină situată în parcarea unui mall din Cluj. Cei doi erau daţi în urmărire generală de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj, iar marţi noaptea au fost identificaţi de „mascaţi” pe raza municipiului Zalău.
Acţiunea Serviciului de Investigaţii Criminale şi a Serviciului de Acţiuni Speciale a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa. „Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul „Urmăriri”, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj au identificat marţi noaptea, pe raza municipiului Zalău, două persoane, soţ şi soţie, S. Andreea şi S. Gelu, date în urmărire generală de IPJ Cluj. Pe numele celor doi era emis un mandat de arestare prevenită pentru 30 de zile”, ne-a declarat Tincuţa Dumuţa.
În vârstă de 23 de ani, Andreea Stanciu este fostă componentă a echipei HC Zalău, pe numele ei de fată Tămaş. Handbalul l-a început la CSS Zalău, după care a avut dublă legitimare cu HC Zalău. La vârsta de 17 ani, după ce părţinţii ei au divorţat, Andreea Stanciu a părăsit oraşul de la poalele Meseşului, evoluând, timp de un an, la echipa de junioare a clubului Rapid CFR Bucureşti. A revenit la Zalău, semnând un nou contract cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici, dar a evoluat puţin în Liga Naţională, deoarece a renunţat la handbalul de performanţă, fiind plecată pentru o perioadă în Italia, la mama ei. După revenirea în ţară s-a căsătorit la Timişoara, cu Gelu Stanciu.

One Thought to “Fostă handbalistă a echipei HC Zalău, în arestul poliţiei”

  1. Ana

    Nu a jucat nici un minut pt H.C Zalau ! Amatori de senzatii …slabe

Leave a Comment