Un sârb şi un macedonean la Phoenix Şimleu

După tratative intense purtate, conducerea clubului de volei CS Phoenix Şimleu Silvaniei a ajuns la o înţelegere cu sârbul Jovan Sajnberger şi cu macedoneanul Gjoko Josifov. „Cu ambii am ajuns la o înţelegere şi am semnat contractul. Mă bucur că am reuşit să ajungem la o înţelegere cu ei. Obiectivul nostru pentru sezonul următor este o clasare pe unul dintre primele şase locuri, care, odată cu transferul celor doi voleibalişti, nu cred că mai poate fi o problemă”, ne-a declarat primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş.

În vârstă de 27 de ani şi cu o talie de 1,90 metri, sârbul Jovan Sajnberger a mai evoluat în România la Remat Zalău, Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Tomis Constanţa, iar în 2010 s-a transferat la clubul austriac Amsstteten.
Macedoneanul Gjoko Josifov a câştigat două titluri de campion al României cu Remat Zalău, formaţie de care s-a despărţit în luna ianuarie a anului trecut. Ultima dată, Josifov a jucat la Volleyball Arbesbach, în Austria, formaţie cu care s-a clasat pe locul şapte la finele sezonului.

Leave a Comment