Şerban Paşcan, la un pas de Phoenix Şimleu

Fostul universal al echipei Remat Zalău, Şerban Paşcan, se află în tratative avansate cu conducerea echipei şimleuane, după ce oficialii formaţiei CS Volei Municipal Zalău au decis să renunţe la serviciile sale pentru sezonul următor, la fel cum au făcut şi cu secundul Mihai Mărieş.

Atât Mihai Mărieş, cât şi Şerban Paşcan poartă de câteva zile tratative intense cu oficialii grupării de sub Măgura, iar antrenorul Mircea Abraham ne-a dezvăluit că ambii trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei săptămâni. „Noi le-am făcut o ofertă, iar ei trebuie să ne dea un răspuns până cel târziu la finalul săptămânii. Pe listă sunt şi alţi jucători cu care tratăm şi cu care încercăm să ajungem la o înţelegere într-un timp cât mai scurt”, ne-a declarat Abraham.
Chiar dacă nu au semnat încă un contract cu Phoenix Şimleu Silvaniei, surse din anturajul clubului susţin că atât Mărieş, cât şi Paşcan vor evolua în sezonul următor pentru formaţia de la poalele Măgurii.
Dacă Mihai Mărieş a ajuns la Remat Zalău în 2008, Şerban Paşcan a fost transferat la formaţia zălăuană încă din 2007, odată cu terminarea junioratului, însă un sezon (2008 – 2009) a fost împrumutat la Unirea Dej.
Atât Mărieş, cât şi Paşcan au câştigat trei titluri naţionale şi Cupa României cu Remat Zalău.

One Thought to “Şerban Paşcan, la un pas de Phoenix Şimleu”

  1. remat

    Maries- 2007-2013 Remat Zalau

Leave a Comment