Rabla 2013: Sălajul a primit 60 de vouchere

Distribuirea voucherelor către operatorii economici admişi în programul „Rabla” 2013 a început de luni, 10 iunie. Sălajul a primit, în prima etapă, 60 de tichete valorice, câte 12 pentru fiecare din cele cinci societăţi validate, anul acesta, în program.

Conform listei publicate pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu (AFM), în Sălaj au fost validaţi cinci colectori, respectiv Sc Automobile Service SRL, SC Onesta Prod SRL, SC Mivas Trans Corporation SRL, SC Remat Sălaj şi SC Vanbarex SRL.
De asemenea, în urma controalelor efectuate de Garda Naţională de Mediu, un operator economic sălăjean, respectiv SC Balti-Dob SRL, a fost sancţionat pentru nerespectarea cerinţelor impuse de Ghidul de finanţare, şi ca urmare nu a putut încheia protocolul cu AFM pentru punctul de lucru menţionat.

Se pot distribui, suplimentar, cel mult 200 de tichete
Repartizarea tichetelor valorice nu va fi egală în fiecare judeţ, potrivit reprezentanţilor AFM. De altfel, în Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional este prevăzut că, în prima etapă, vor fi distribuite maximum 25 la sută din numărul total de tichete, în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile
auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor. Distribuirea acestora se face în mod egal între punctele de lucru aparţinând colectorilor validaţi din judeţul respectiv. De asemenea, este interzis transferul şi schimbul de tichete distribuite de către AFM între colectorii validaţi, precum şi transferul şi schimbul de tichete între punctele de lucru aparţinând aceluiaşi colector validat, fără acordul prealabil al AFM.
Consumarea tichetelor primite iniţial este o condiţie obligatorie pentru depunerea unei cereri de suplimentare a acestora, atât pentru persoanele fizice, cît şi pentru persoanele juridice şi operatorii economici fără personalitate juridică. Distribuirea tichetelor solicitate se va face din stocul disponibil la nivel naţional
pentru persoanele fizice, până la epuizarea acestuia, şi în limita stocului alocat de către AFM proprietarilor persoane juridice şi operatori economici fără
personalitate juridică. Potrivit sursei citate, în baza cererii de distribuire depuse, AFM poate distribui cel mult 200 de tichete la fiecare cerere de suplimentare.

One Thought to “Rabla 2013: Sălajul a primit 60 de vouchere”

  1. Anunturi gratuite de mica publicitate din Romania. Cauti imobiliare? Pentru a gasi online anunturi imobiliare din Romania cauta oferte si cereri pe acest site.
    Vrei sa vinzi sau sa cumperi produse si servicii in Romania? Adauga un anunt gratuit!
    superpiata.com

Leave a Comment