La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice

Trei şoferi sălăjeni s-au ales cu dosar penal la finele săptămânii trecute după ce au fost surprinşi de poliţişti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, poliţiştii din Cehu Silvaniei l-au depistat vineri, 7 iunie, în jurul orei 21, în trafic, pe Robert R., de 41 ani, din Leşmir, în timp ce conducea o autoutilitară, având o îmbibaţie alcoolică de 0,47 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
O zi mai târziu, respectiv sâmbătă, 8 iunie, poliţiştii Biroului Rutier l-au identificat în trafic, în jurul orei 2, pe Vladimir P., 19 ani, din Popeni, care conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, având o îmbibaţie alcoolică de 0,44 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Trei ore mai târziu, în jurul orei 5, poliţiştii de siguranţă publică din Zalău l-au identificat din nou pe tânăr în trafic, la volanul autoturismului său, deşi dreptul de a conduce autovehicule îi fusese suspendat pentru alcool.
Potrivit sursei citate, duminică, 9 iunie, în jurul orei 4, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, poliţiştii l-au surprins pe Gheorghe C., de 50 ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 1,16 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Leave a Comment