Naţionala lui Tadici s-a calificat la Campionatul Mondial

Echipa naţională de handbal feminin a României va participa la finalul acestui an, pentru a 21-a oară, la un Campionat Mondial.

Cu Gheorghe Tadici pe bancă, secondat de Florin Pera, „tricolorele” au reuşit sâmbătă seară să învingă şi în manşa retur reprezentativa Slovaciei şi să obţină biletele pentru turneul final din Serbia (7 – 22 decembrie 2013).

După ce în partida tur, România s-a impus cu 23 – 21, în Slovacia, diferenţa înregistrată sâmbătă, la finalul partidei din Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea a fost de opt goluri, 30 – 22.

Pentru România a marcat: Ţăcălie (11), Pintea (4), Nechita (4), Brădeanu (3), Buceschi (3), Chiper (2), Perianu (1), Agrigoroaie (1) şi Marin (1).

De menţionat că naţionala feminină de handbal a României este singura din lume care a participat la toate ediţiile din istoria Campionatului Mondial.

3 Thoughts to “Naţionala lui Tadici s-a calificat la Campionatul Mondial”

  1. Anonim

    noi apreciem valorile cind nu le mai avem…

  2. Omul sfinteste locul ..

    Cu Tadici probabil se va naste o noua nationala de valoare pt urmatori multi ani . omul asta pe unde trece lasa ceva durabil . felicitari ! Sa avem grija de el .

  3. Ana

    Nationala cu Tadici are viitor , pt ca nu le canta in struna la toate fitoasele. A schimbat mult echipa cu tinere care doresc sa faca performanta pana ……devin vedete fitoase cu contracte grase ! Asa e in Romanica.

Leave a Comment