O femeie din Dioşod a făcut scandal la Urgenţă

O femeie, de 38 de ani, din localitatea Dioşod, s-a ales cu o amendă  în valoare de 1.500 de lei, după ce  a iscat un scandal la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj, vineri, 7 iunie,  în jurul orei 1, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat telefonic de către o persoană, cadru medical aflat în serviciu la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu privire la faptul că  o femeie provoacă scandal în incinta unităţii.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, a aplanat conflictul, iar în urma verificările efectuate s-a constatat faptul că, E.P., de 38 de ani din Dioşod, comuna Hereclean, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat cu acte de violenţă, a adresat înjuriii şi expresii jignitoare personalului medical aflat în serviciu,  tulburând astfel, buna desfăşurare a activităţii medicale.

 Pentru faptele săvârşite, femeia a fost sancţionată contravenţional de către jandarmi  cu amendă  în valoare de 1.500 lei, potrivit sursei citate.

2 Thoughts to “O femeie din Dioşod a făcut scandal la Urgenţă”

  1. de necrezut

    :ma intreb in ce limba a adus injurii si cine a tradus pt ca in satul ala nu prea inteleg limba tarii in care traiesc!

  2. ASVSD

    Oare ce nemultumiri o fi avand femeia pentru ca la Urgente treaba merce ca unsa (in sensul ca nici vorba) De ce ziaristul nu spune si ce a reclamat femeia ,no fi intelegand ce spune sau mai bine da cu scandal amenda etc ? Acu hai sa fim sinceri eu nu cred ca o femeie de la tara relativ tanara (si sub influenta bauturilor alcoolice sa fie )striga si injura fara un motiv anume, tocmai la Urgente-sau poate ma insel ,iar in ceea ce priveste sictireala de la urgente cunoastem,cunoastem.

Leave a Comment